Защо фирма, КАЛИНА2012БЪЛГАРИЯ

Професионална почистваща фирма Калина 2012 – България, е ориентирана изцяло към своите клиенти. И го доказва за пореден път като запазва непроменени цените на своите услуги, както за настоящите си, така и за бъдещите си клиенти, въпреки факта, че от 01.01.2018 се вдига минималния осигурителен праг и минималната работна заплата в страната.
Нашият висококвалифициран екип е другата важна опорна точка за фирмата ни. Затова ще вдигнем заплатите на служителите си с 10%. За нас е важно да се чувстват щастливи при нас.
Всичко това е възможно да се случи, благодарение на фирмената политика, която провеждаме, още от самото си създаване. Виталният баланс за всяка търговска организация: ЦЕНА КЛИЕНТ-СЛУЖЕБНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ-АКТИВИ И ПАЧЕЛБА на фирмата; са резултат на внимателно планиране с цел задържане и увеличаване на клиентската ни база. Провеждането на подобна политика е удар срещу нелоялната конкуренция, с която ежедневно трябва да се справяме. Ние притежаваме най-модерната техника в сектора и затова удари под кръста на конкурентите ни в тази насока, са просто несъстоятелни. Ние константно защитаваме претенциите си, че работим на светло и неотклонно следваме последните европейски тенденции в този бранш. Затова Калина 2012 е най-добрата фирма за почистване в България!

4.6/5 - (7 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

Leave a Reply

Your email address will not be published.