Почистване на домове

Ние предлагаме основно и абонаменто почистване за Вашия дом – гарантирано качество 100%

 

Професионално почистване на вашите домове в София

За обикновеното, нетренирано око, може би няма да намери особена разлика от професионално почистване на дома, от едно обикновено почистване, но истината е, че разликата е огромна. Тя се състои, както в размаха на професионално почистващата фирма; в пространството, което е обхванато; в почистващите материали и техниката, която е използвана за почистването.

Един прост пример е когато се чисти килимът с обикновена прахосмукачка и когато се чисти с професионална такава, пригодена точно за такъв тип мека настилка. Обикновената прахосмукачка ще почисти насъбрали се по големи отпадъчни материи, но професионалната ще проникне в дълбочината на килима, ще използва цялата си налична характеристика, различни представки за пълно почистване и щадене на материята – така, не само, че ще почисти, но ще премахне и дълбоко насъбрали се замърсявания, което ще ограничи развитието на различни болестотворни организми.

Затова е хубаво да стане ясно на хората какви са ползите от професионалното почистване на дома. Професионалното почистване има за цел да достигне до всички повърхности в къщата, тези, които са открити и тези, които са трудно достъпни; тези които лесно се замърсяват и тези, които видимо няма какво да им се почиства.

Някои зони и места от къщата нямат нужда от регулярно почистване, но има и такива, които е хубаво често да почистват професионално, за да могат да осигурят необходимите здравни условия и подходяща микросреда за живот в сградата. Професионално почистване на дома с две думи означава – здраве и икономичност.

Здраве, защото премахва прах, пърхот, власинки, незабележими микро-материи, които могат да предизвикат респираторни проблеми и алергии. Професионалното почистване премахва всички замърсявания от тапицериите по мебелите, всякакви бактерии и микроби, които могат да се развият от разливане на най-обикновени течности или храни и които се превръщат в потенциална опасност за здравето.

Икономичност, защото щади мебелите, материите, изграждащите материали и повърхности в дома. Те заблестяват пак в оригиналните си цветове и във всеки един момент интериора в дома блести сякаш мебелите току що са закупени, а през стаите току що е минала фея с магическа пръчица. Поддръжката на мебелите и повърхностите несъмнено удължава живота им, което от своя страна значи по-малко пари за закупуване и обновяване на къщната екипировка.

Професионалното почистване на дома е професионална грижа за него. Мисъл за средата, в която живеем и в която растат децата ни.

Ние можем да ви предложим както рутинно почистване, така и почистване след ремонт.

Обекти със силна замърсеност,индустриални почиствания и др. Ние разполагаме с екип от професионалисти и професионална техника, готови във всеки момент удобен за клиента, да предложим и също така да извършим възложеното мероприятие с необходима доза внимание и самосъзнателност.Като за целта нашите екипи се инструктират и направляват при необходимост от ръководни кадри, отговарящи за качественият контрол на работа към нашите клиенти.

Цената за този вид услуга е от 2,00лв до 3,60лв на кв.м. За конкретна цена ние предлагаме безплатен неангажиращ оглед от наш служител,на база който се изготвя актуална оферта, удовлетворяваща и двете страни.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ПРЕПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ.

  • Прахосмучене на подови настилки.
  • Почистване и полиране на бюра и мебели.
  • Почистване на осветителни тела, климатици, контакти, врати и др.
  • Почистване на паяжини.
  • Почистване на дограма и щори.
  • Измиване на прозорци.
  • Измиване на санитарни помещения.
  • Машинно измиване на твърди подови настилки.
  • Изпиране на меки подови настилки и мека мебел /гарнитури,матраци.столове и др./

Еко почистване

Фирма за почистване КАЛИНА-2012 БЪЛГАРИЯ акцентира в нова технология – професионалното ЕКО почистване.

Както за нас, така и за нашите клиенти е важно услугата да се извърши качествено и бързо и с минимална употреба на химически препарати.За целта ние инвестирахме в една иновативна технология наречена парна екстракция. Този метод на работа ни помага значително да намалим употребата на индустриална химия. Чрез парната екстракция достигаме и до най-недостъпните кътчета в даден имот. Съществуват много места, където е непосилно да се третира с човешка ръка или ако все пак е възможно ще отнеме доста усилия и време.Добри примери за това са щори, специални подови настилки, абсорбатори и др.

С помощта на иновативната технология така наречената парна екстракция ние успешно намалихме физическото усилие, употребата на индустриална химия и най- вече времето за извършване на дадена дейност. И всичко това с безкомпромисно добри крайни резултати.

Пример :Почистване на радиатор С този вид технология са нужни няколко впръсквания на парата, която прониква дълбочинно в недостъпните детайли /между ребрата/ и с мощния вакум изсмуква всичко , което е разтворила парната екстракция. След извършване на тази процедура радиатора е безупречно почистен.

Благодарение на иновативната технология, добре обучен персонал и не на последно място-добра организация ние от фирма „Калина 2012“ продължаваме да радваме нашите клиенти и да печелим нови. 

Мека мебел

Професионално почистване на мека мебел - Калина2012

Фирма за почистване КАЛИНА 2012- ООД, съветва всички свои настоящи и бъдещи клиенти, за почистването на мека мебел. Често в ежедневието се случва да разлеем кафе върху любимия си стол или детето да се качи с кални обувки върху дивана. Тогава първата ни реакция е да се доверим на телевизионните реклами и да прибегнем до препарати от рода на “Вениш”, което е грешка и то голяма. При подобно третиране с такъв препарат, материята на мебелите може да промени цвета си, да се амортизира или допира до нея да предизвика нежелани алергични реакции. За да се избегне този проблем, експертите на фирма за почистване КАЛИНА 2012 ООД съветват при подобно замърсяване да потърсете така наречената Нано гъба. С нея ще отстраните всичко, което ще размажете с неподходящия препарат. Така ще пощадите материята и няма да има странични неблагоприятни ефекти. При по- сериозни и упорити замърсявания обаче е нужна намесата на професионална екстраторна машина, която ще третира тъканите основно и дълбочинно. 

За подобно почистване може да се обърнете към нашите експерти в професионалното почистване.

Абонаментно почистване

Абонирайте се!

Абонаментно почистване на домове и офиси. При подписване на договор с наши настоящи и бъдещи клиенти, фирма за почистване– Калина2012, предлага професионално почистване с отстъпки  до 40% намаление. Освен абонаментно обслужване, фирма- Калина2012, предлага и много други подобни дейнности. Почистване след ремонт, превоз на товари при пренасяне, почистване на архиви, извозване на битови и строителни отпадъци и др. Фирмата предлага широка гама комплексни услуги на приемливи цени.