Спешно почистване

Фирма “КАЛИНА“ разполага с професионална техника ,екип от професионалисти запознати с подобни ситуации. Има необходимата рутина и опит да се справя с подобен вид дейност.

Пожарите и природните бедствия, за съжаление, са част от нашия живот. Ние от фирма “КАЛИНА 2012“ бихме могли само да смекчим удара от материалните щети, като ви помогнем за почистването след бедствието или пожара.

За целта разполагаме с професионална техника и екип от висококвалифицирани специалисти, обучени и подготвени перфектно за подобни ситуации. С течение на времето нашата професионална фирма за почистване придоби необходимия опит и рутина за да бъдем максимално полезни на собствениците на пострадали домове, офиси и различни видове сгради.

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД ПОЖАР

Сигурно се чувствате опустошени, виждайки щетите, които са причинили огъня и дима на вашата собственост. Но колкото и да ви е трудно, най-добре ще бъде да вземете мерки по почистването на тези щети възможно най-бързо, за да не станат перманентни. Защото следите от дим и сажди по стените, подовете и таваните на опожареното помещение – наслояванията от фини, твърди частици – ще продължават да нанасят вреда и след пожара. С времето, слоят сажди и прах ще разяде всяка повърхност, с която е в контакт. Ако не се почисти професионално и навреме – мебелите, стените и т.н. ще останат перманентно увредени(изгубили същинския си цвят и облицовка). Меката и тапицирана мебел ще е неспасяемо увредена, както и дървените ви повърхности. И накрая, но не и на последно място: да оставите необработени професионално фините наслоявания от дима може да увреди сериозно вашето здраве. Много често тези фини частици са силно токсични и опасни.

Ние ви гарантираме:

– светкавична реакция при подаден сигнал

– перфектно обучен мобилен екип от специалисти с опит при почистване след пожари

– пълно заличаване на следите от дим по повърхностите, както и пълно отстраняване на неприятната миризма на изгоряло

– работа с професионална техника, и безопасни за здравето и средата препарати

– 12 часа ГАРАНЦИЯ след напускане на обекта.

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД НАВОДНЕНИЕ

Наводнение може да се случи по всяко време и да има опустошителен ефект. Водата може да причини различни по степен вреди в зависимост от силата й. Подове, стени, мебели, мека мебел и дори структурната цялост на сградата могат да бъдат сериозно увредени.

След наводнението е изключително важно решенията да се вземат светкавично и увредените от водата неща да се изнесат и изсушат възможно най-бързо. Това ще помогне да се предотвратят и редуцират всякакви по-нататъшни структурни нарушения, както и да се лимитира шанса кални(замърсени) наслоявания да доведат до здравословни усложнения от рода на астма и пневмония.

Нашата професионална почистваща фирма разбира важността от справянето с щетите и останките, причинени от  наводнението, и осигурява бързо и професионално почистване, както на търговски обекти, така и на жилищни домове.

Обучените ни професионалисти бързо и ефективно ще подсигурят вашата собственост. Ще я почистят и дезинфектират, помагайки да се минимализират разрушенията причинени от водата и да се елиминира риска за вашето здраве, който се асоциира с отпадъчните и замърсени води.  Ако е необходимо ще извършим освежаване и хигиенизиране със специални препарати, които да заличат неприятните миризми. Преди и след дезинфекцията, почистването се извършва и в зависимост от нивото на сертифициране, което се изисква за помещенията и оборудването.

Ние ви гарантираме:

– 24/7 готовност за моментална реакция при бедствие в София и страната

– дискретно, разбиращо отношение и услуги за силно чувствителни ситуации

– перфектно обучени екипи работещи с професионална техника и екипировка

– почистване с безопасни, екологични препарати щадящи хората и средата (Фирма „Калина“ работи с иновативните био препарати от ЕКО серията на „Кiter“)

– легално и безопасно отстраняване на опасни материали

– 12 часа гаранция след извършване на услугата

Има определени стъпки, които биха могли да ви помогнат да започнете процеса по почистването, но за цялостна и специализирана услуга по почистване, моля, свържете се с нас! Ние разполагаме с отлично подготвени специалисти, които ще ви осигурят дискретни решения за опасни и деликатни ситуации. Освен това ще ви гарантираме, че засегнатите зони, са вече свободни и безопасни от замърсяване, готови за по-нататъшни ремонтни дейности.