Почистване на прозорци

Професионално почистване на фасади и стъкла

КАЛИНА 2012 ООД” е фирма за професионално и комплексно почистване на административни сгради, офиси, домове и др., която през последните години се утвърди като водеща в този бизнес за гр. София и прилежащите населени места. „Калина“ развива дейността си на територията на цяла България. Като всяка уважавана и добра фирма за почистване, ние предлагаме услугата професионално почистване на стъкла, както на частни домове, така и на бизнес сгради и офиси.

Прозорците на една сграда, без значение дали е административна, бизнес или частен дом – са нейното „лице“ пред света. Едно своеобразно CV, предварителна заявка какво можете да очаквате от съдържимото. Не случайно казват, че „по външния вид посрещат“. Това важи в пълна степен и за сградите. Особено ако са търговски обекти с остъклени витрини, с изложени на тях стоки и услуги. А за живущите или работещите в сградата, прозорците са като „очи“ към заобикалящия ги свят.  Възможност за отмора и разнообразие през дългия работен ден.

Затова приоритет на всеки собственик би трябвало да бъде, прозорците на сградата да са идеално почистени. Това обаче не винаги е толкова лесно. Нужни са сериозни професионални умения, висококачествени препарати и модерна техника, с които работата да бъде свършена по възможно най-добрият начин. И не на последно място: отговорни хора, истински професионалисти –  безкомпромисни по отношение на качеството и коректността на изпълнение.

Нашата почистваща фирма разполага с високо квалифициран мобилен екип, който ще се отзове на всяка ваша заявка с изключителен професионализъм.  Никоя друга фирма за почистване в гр.София не предлага нашите ексклузивни условия и услуги, при това на абсолютно преференциални цени. Фирма „Калина“ работи с иновативните био препарати от ЕКО серията на „Кiter“! Това е гаранция за безопасност на средата и на хората, обитаващи сградата, в която се извършва почистването.

Ето какво ще получите от нас при подадена заявка:

– бърза реакция при заявена поръчка

– изключителен професионализъм

– обработка на стъклата с най-съвременните препарати в момента

– работа със щадящи околната среда и хората препарати

– най-добрите цени и безкомпромисно изпълнение

– коректност и добро отношение на всеки етап от приемането до изпълнението на поръчката

– 12 часа ГАРАНЦИЯ след напускане на обекта

Телефони за контакт с фирма ”КАЛИНА:0889034582 ,088438655
Други данни за контакт –  Имейл: [email protected]

Професионално почистване на фасади - Калина2012

Основно почистване на стъкла

Фирма за почистване-КАЛИНА2012БЪЛГАРИЯ, споделя своят опит в сферата на професионалното почистване. Какво е важно в основното почистване на един имот. Едно от най важните неща в основното почистване е измиването на прозорци, защото както и да се почисти даден имот не се ли почистят прозорците, слънчевата светлина блесвайки в вашите мръсни прозорци пренася цялата мръсотия вътре в почистеният имот. Не по маловажно е преди да се измият прозорците пердетата да се свалят и изперат. Пердетата или щори са едно от нещата който събират, най много прах в вашият имот. Когато дълго време ( например година или повече) не се почистват прозорците на даден имот, идва момент когато почистването става неизпълнимо, На практика измива се прозореца с професионален препарат, но натрупалата се мръсотия, изпичането от слънчевата светлина, дъждовете, наслояванията от варовикови налепи и др. са причина стъклото да не се почисти както трябва. За това е важно периодично да се почистват, за да не се стига до подобни крайности. Но ако все пак ви се случи и не ви е посилно да се справите може да се обърнете към нас, защото Фирма“КАЛИНА2012ООД“ е сертифицирана професионална фирма за комплексно почистване .

Абонаментно почистване