Почистване на домове.

Ние предлагаме основно и абонаменто почистване за Вашия Абонаментно почистване на офиси и домоведом,офис.

„ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО -100%“

Абонаментно почистване — на база направен неангажиращ оглед от наш специалист, ще се изготви оферта спрямо ценовата листа, удоволетворяваща и двете страни.

Абонаментното почистване на дом,офис е услуга, извършваща се от екип(човек), които обслужва обекта за определено време,удобно за клиента.

За сигурноста на клиента екипите, които извършват услугата не се променят. Всеки член на екипа подписва договор за конфиденциалност с фирма -“КАЛИНА“при постъпване на работа.

Професионално почистване на вашите домове и офиси в София

За обикновеното, нетренирано око, може би няма да намери особена разлика от професионално почистване на дома, от едно обикновено почистване, но истината е, че разликата е огромна. Тя се състои, както в размаха на професионално почистващата фирма; в пространството, което е обхванато; в почистващите материали и техниката, която е използвана за почистването.

Един прост пример е когато се чисти килимът с обикновена прахосмукачка и когато се чисти с професионална такава, пригодена точно за такъв тип мека настилка. Обикновената прахосмукачка ще почисти насъбрали се по големи отпадъчни материи, но професионалната ще проникне в дълбочината на килима, ще използва цялата си налична характеристика, различни представки за пълно почистване и щадене на материята – така, не само, че ще почисти, но ще премахне и дълбоко насъбрали се замърсявания, което ще ограничи развитието на различни болестотворни организми.

Затова е хубаво да стане ясно на хората какви са ползите от професионалното почистване на дома. Професионалното почистване има за цел да достигне до всички повърхности в къщата, тези, които са открити и тези, които са трудно достъпни; тези които лесно се замърсяват и тези, които видимо няма какво да им се почиства.

Някои зони и места от къщата нямат нужда от регулярно почистване, но има и такива, които е хубаво често да почистват професионално, за да могат да осигурят необходимите здравни условия и подходяща микросреда за живот в сградата. Професионално почистване на дома с две думи означава – здраве и икономичност.

Здраве, защото премахва прах, пърхот, власинки, незабележими микро-материи, които могат да предизвикат респираторни проблеми и алергии. Професионалното почистване премахва всички замърсявания от тапицериите по мебелите, всякакви бактерии и микроби, които могат да се развият от разливане на най-обикновени течности или храни и които се превръщат в потенциална опасност за здравето.

Икономичност, защото щади мебелите, материите, изграждащите материали и повърхности в дома. Те заблестяват пак в оригиналните си цветове и във всеки един момент интериора в дома блести сякаш мебелите току що са закупени, а през стаите току що е минала фея с магическа пръчица. Поддръжката на мебелите и повърхностите несъмнено удължава живота им, което от своя страна значи по-малко пари за закупуване и обновяване на къщната екипировка.

Професионалното почистване на дома е професионална грижа за него. Мисъл за средата, в която живеем и в която растат децата ни.

Ние можем да ви предложим както рутинно почистване, така и почистване след ремонт.

Обекти със силна замърсеност,индустриални Пакет 1- основно почистванепочиствания и др. Ние разполагаме с екип от професионалисти и професионална техника, готови във всеки момент удобен за клиента, да предложим и също така да извършим възложеното мероприятие с необходима доза внимание и самосъзнателност.Като за целта нашите екипи се инструктират и направляват при необходимост от ръководни кадри, отговарящи за качественият контрол на работа към нашите клиенти.

Цената за този вид услуга е от 2,00лв до 3,60лв на кв.м. За конкретна цена ние предлагаме безплатен неангажиращ оглед от наш служител,на база който се изготвя актуална оферта, удовлетворяваща и двете страни.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ПРЕПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ.

  • Прахосмучене на подови настилки.
  • Почистване и полиране на бюра и мебели.
  • Почистване на осветителни тела, климатици, контакти, врати и др.
  • Почистване на паяжини.
  • Почистване на дограма и щори.
  • Измиване на прозорци.
  • Измиване на санитарни помещения.
  • Машинно измиване на твърди подови настилки.
  • Изпиране на меки подови настилки и мека мебел /гарнитури,матраци.столове и др./
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!