ПРОМОЦИИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

почистване на офиси

Фирма за професионано почистване-Калина2012 България, предлага абонаментно почистване на всички свои настоящи и бъдещи клиенти. При подписване на договор, оферти с отстъпки до 30%. Почистваща фирма Калина2012, предлага всякакъв вид почиствания, основно почистване, рутинно почистване, почистване след ремонт и други подобни дейности в сферата на професионалното почистване на промо оферти с намаления до 40%.

А. Филева.
Много съм доволна от работния процес на тази компания
Венцислав Колев.
Почистиха наш обект ползвам и услугите от доста време. Добри цени и добро качество на труд.

ПОЧИСТВАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ

Машинно почистване на мека мебел и меки подови настилки от фирма за почистване- kalina2012.com, предлага професионално почистване на  пролетни, промо оферти с до 30% намаление . Почистването на мека мебел се състои от няколко дейности, първо да се изтупа или обезпраши меката мебел, след което предварително при необходимост се обработват петна, след това се нанася работен разтвор с професионален препарат, разтрива се с парочистачка ( при тази процедура препаратът нанесен прави реакция с парата и разгражда в дълбочина мръсотията). След което с екстракторна машина с работен разтвор се впръсква в меката мебел и след това се измуква и така се изплаква и неутрализира мебелта. Ако имате нужда от тази услуга или други подобни, за да получите нашата промо оферта, моля да попълните формата за запитване или  се обадете на посочените телефони. 

 

Пране диван, почистване на мебели, почистване на меки настилки

 

Професионално почистване на мебели и меки настилки

Професионално почистване

Пакет 1- основно почистванеАбонаментно почистване на домове, офиси  и административни сгради. Фирмата предлага посещение на служител или екип в удобно време на клиента. С настъпването на пролета фирма за почистване – Калина 2012, предлага при основно почистване безплатно изпиране на мека мебел до три седящи места и 20% отстъпка от крайната цена. Обадете се сега и получете вашата пролетна промо оферта.