Професионално почистване с пара

БИО ПОЧИСТВАНЕ БАЗ ХИМИЯ от- КАЛИНА 2012 фирма за почистване град София

Почистване с пара е иновативна био технология за която е нужно необходимо оборудване. Процедурата се състои от машина наречена парен екстрактор. Машина която работи с пара под налягане  до 4 бара и развива работна темперетура до 100 градуса,  разполага и с вакум мотор след третиране с пара се минава финално и изсмуква всяка частица останала по детайла. Благодарение на тази иновативна технология наречена парна екстакция се почистват и най трудно достъпни места . Фирма за професионално почистване– КАЛИНА 2012, разполага с такава иновативна технология и е на разположение при желание от страна на клиента да предложи свойте услуги на примамливи оферти.

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

One thought on “Професионално почистване с пара

  1. Наложи ми се да ползвам тази технология след изпиране на дивана ми вкъщи малкият ми направи алергия и се изрина целият. Реших да потърся пак да се изпере дивана но от друга фирма и така от интернет попаднах на фирма КАЛИНА. Благодарна съм на тези хора реагираха много бързо и идвайки в къщи ни предложиха този вариант, резултатът беше положителен от тогава периодично ги ползвам и смятам че са доверена фирма на която може да се разчита

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*

Професионално почистване с пара.

Фирма за почистване– kalina 2012, предлага професионално почистване с иновативна технология – парна екстракция. Фирмата предлага, еднократни и абонаментни почиствания за всички свой настоящи и бъдещи клиенти. Професионално почистване с пара се осъществява чрез парни екстрактори с налягане на парата до четири бара. Впръсквайки парата под налягане тя прониква в дълбочина на детайла, след което се изсмуква с вакум и така почиства детайла в дълбочина и отсранява алергени и други подобни.

 

Почистване на бани с пара.

Почистване на подове с пара.

Почистване на мека мебел с пара и още много други подобни  дейности.

 

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *