Основно почистване

Фирма за почистване– Klaina2012.com, предлага основно почистване за вашият имот и нужди. Ние от фирма за професионално почистване– Калина, можем да ви предложим цялостна поддръжка на вашият имот. Почистване на вътрешен интериор- абонаментно почистване, почистване след наематели, след ремонтни почиствания и много други подобни.
Външен интериор- почистване на фасади, косене на тревни площи, метене, оборка на прилежащи площи и други подобни дейности.
Техническа поддръжка- електро, ВиК услуги и други подобни. 
За целта почистваща фирма КАЛИНА2012, разполага с необходимото оборудване и наличен физически ресурс за да отговори лоялно и качествено на  поставените задачи от страна на клиента. За нас е много важна обратната връзка с нашите клиенти, ние сме на ясно че качественият труд е гарантиран успех за нас и нашите клиенти.

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

3 thoughts on “Основно почистване

  1. Здравейте ползвахме услугите на тази фирма след приключване на ремонтни дейности, не бяхме ползвали до момента почистващи услуги но ни се наложи. Степента на замърсяване беше голяма, екипа от тази фирма се отзова много бързо и организирано за много кратко време почистиха нашият офис. До днес ги ползваме и в нашите ДОМОВЕ за пране на мека мебел, почистване на стъкла, основни почиствания и други. Фирмата е доверена и искам да изкажа своята благодарност към тях.

  2. Относно почистване на Дом, надеждна фирма почистиха ни стъклата в Дома. Много сме доволни, препоръчваме ги, с цялото си уважение:
    Илонка Димитрова

  3. Много добра работа, нашата сграда заблестя, след подписване на договор нещата много се промениха в положителен аспек в хигиената. Много сме доволни и искрено им благодарим.
    П.Радулов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.