Защо да изберете нас

 

 

 

Защо да изберете нас?

Фирма „КАЛИНА 2012 ООД”  е сертифицирана професионална фирма за комплексно почистване, както на домове, офиси и бизнес сгради, така и на специализирани обекти от рода на болници, лаборатории и обекти на химическата промишленост. Ние работим само с най-съвременна техника и екипировка. Използваме безопасни и екологично чисти био препарати. „Калина 2012“ е най-бързо развиващата се и нарастваща дейността си фирма в този сектор през последните години в България! 

Как да различим ПО-добрата, съвременна и безопасно работеща почистваща фирма?

 

Ще се опитаме да ви улесним в избора, като обрисуваме профила на една съвременна, иновативна, работеща по всички световни стандарти за качество и безопасност, професионална фирма за почистване. Ще я оценим по няколко точки:

  1. Техника
  2. Отношение и работа с клиента
  3. Използване на най-нови(безопасни) почистващи препарати
  4. Екип

„Калина 2012“ е професионална почистваща фирма, която е на пазара от пет години. За това време тя си изгради име на лидер в сектора, привлече големи корпоративни клиенти(МОЛ „Сердика“, МОЛ „Парадайз“,Пазар „Изток“, „Аквахим“ и мн.др.) и продължава да се развива. Разполагат с добре обучен екип от професионалисти и предлагат почистване, както на офиси, домове, магазини и заведения, така и на специализирани учреждения като болници и лаборатории, изискващи специфични решения за почистване. Фирмата предлага и абонаментно почистване в удобно за клиента време.  Но колко добри са всъщност и дали покриват всички изисквания? Нека проверим това.

Точка 1: Техниката.

Обзавеждането и детайлите в имотите непрекъснато се обновяват, затова е задължително професионалистите в почистващия бранш редовно да обновяват техниката си. Най-голямата грешка, която един собственик на професионална почистваща фирма може да допусне, е да спре да обновява технологичния си парк. Но не такъв е случаят с фирма „Калина 2012“. Ето какво казва нейният собственик, г-н Иван Панталеев,  по темата:

„Постоянно инвестираме в нови машини. Иновативната технология ни спестява време и ресурси, печели ни нови клиенти. Притежанието на най-новите и добри почистващи машини на пазара ни позволява да покриваме по-сериозни изисквания, дава ни възможност да акцентираме върху трудно достъпните детайли и места в един имот, съкращава времето за изпълнение, но без това да е за сметка на качеството. Качеството на изпълнение е приоритет, защото знаем, че справим ли се отлично – клиентът утре отново ще дойде при нас. Благодарение на тази наша политика и с над 90% препоръки от доволни клиенти, ние успяхме да се наложим като безспорен лидер на българския пазар“.

Фирма „Калина“ разполага с последно поколение професионални почистващи машини, в това число: екстрактори (вкл. последен клас парен екстрактор – парочистачка с вакуум), пароструйки, водоструйки, прахосмукачки за сухо и влажно почистване, подопочистващи и полиращи машини, метачни машини със засмукване и др.

 

Точка 2: Отношение и работа с клиенти.

Фирма „Калина 2012“ е изцяло ориентирана към клиента фирма. Клиентът е гравитационният център на тяхната добре изградена, професионална система за обслужване. „Всичко, което правим, се върти около клиента и неговите нужди. И нищо не може да ни отклони от тази политика“ – споделя Иван Панталеев, собственик на фирмата. Репутацията и работната етика на фирмата да безупречни, защото работят честно и с безкомпромисен професионализъм за да задоволят изискванията на клиентите си. „Тук сме с дългосрочен ангажимент. Тук сме за да се опитаме да направим средата на обитаване по-добра и безопасна, както за нашите клиенти ,така и за нас самите“ – завършва г-н Панталеев.

А що се отнася до цените на услугите им, фирма „Калина“ предлага преференциални цени и промо-пакети на всички свои клиенти.

 

Точка 3:  Използване на нови(безопасни) почистващи препарати.

Намирането на крехкия баланс между мощните почистващи препарати и безопасността на хората и околната среда, не е лесна задача. Но не и за „Калина-2012“. Фирмата от години работи със 100% екологично чистите  био-препарати  от ЕКО серията на „Кiter“. Професионалното почистване на „Калина“ ще ви осигури здравословна среда за живот – ГАРАНТИРАНО.

 

Точка 4: Екипът.

Добрият екип е основен капитал и залог за успех на всяка фирма. От „Калина-2012“ знаят това и редовно влагат средства в обучение и допълнителна квалификация на своите кадри. Навлизането на нова техника и нови практики на почистване изисква постоянен ъпгрейд на знанията и уменията на екипа. Тяхната амбиция да бъдат най-добрите в бранша е подплатена с нужните знания и  умения.

 

След изложеното по-горе, не е трудно да заключим, че „Калина-2012“ е една съвременна българска професионална фирма за почистване, на която можете да доверите не само чистотата, но и здравето си. Те работят с най-модерните в момента, професионални почистващи машини, клиентът и неговите нужди са на първо място, използват високо ефективни, но щадящи здравето препарати и разполагат с висококвалифициран екип от всеотдайни специалисти във всяка област на дейността си. Всичко това, на практика и напълно заслужено, ги поставя на върха в сектора на професионалното почистване в България.

 

 

 

Нашите предимства

безкомпромисен професионализъм

– работим само с най-съвременна техника и екипировка

– използваме безопасни и екологично чисти препарати за почистване

– осигуряваме максимална бързина и прецизност на почистването

личен подход към индивидуалните нужди на всеки обект

– провеждаме политика на „гъвкави решения“ за да гарантираме най-доброто извършване на услугата

– повечето фирми се занимават с почистване само вътре в сградите, но фирма „КАЛИНА 2012“ може да ви предложи цялостна комплексна услуга

– ние работим 24/7, без значение дали е празник или делник  – отзоваваме се по всяко време!

– чистим само в удобно за Вас време

– даваме гаранция за извършените от нас услуги 12 часа след напускане на обекта

– след приключване на почистването, задължително извършваме  проверки за безопасност и екологичност

коректно и ясно ценообразуване

– примамливи оферти на преференциални цени за всички клиенти, които ползват нашите услуги

 

Доволни клиенти:

„Аквахим“АД

МОЛ „Сердика“

MOЛ „Парадайз“

Сграда „Вертиго“ (Бул.България)

Сграда „Вемо“

Пазар „Изток“