Въпроси и отговори

Въпрос: След,колко време ще бъдат сухи мебелите след пране? Отговор: Два до три часа, според зависимост от степента на замърсяване. Доверете ни се! Въпрос: При изпиране на килима в къщи,колко дни са необходими за да изсъхне? Отговор: Необходими са САМО, няколко часа.Технологията на екстракторното изпиране остава килимимокети и дамаски ,съвсем леко влажни, така че до няколко часа те да бъдат сухи и свежи, УВЕРЕТЕ СЕ САМИ! Въпрос: Може ли да разчитаме на дискретност и лоялност на Вас и Вашите служители? Отговор: Нашият личен състав е наясно с поставените им задачи, отговорността и съвестното изпълнение са на първо място за тях.
Въпрос:  Работите ли в почивни дни и по време на празници? Отговор: Работим без прекъсване и сме на Ваше разположение ДЕНОНОЩНО!
Често задавани въпроси и любопитни факти за професионалното почистванеКакво правят фирмите за професионално почистване? КАЛИНА-2012 фирма за професионално почистване, нашият екип от работници и специалисти се занимава с почистването на обществени сгради, училища, болници, молове и магазини на дребно и още много други видове сгради, с цел да ги поддържат чисти, безопасни за здравето и добра кондиция. Повечето фирми се занимават с почистване само вътре в сградите, но фирма “КАЛИНА 2012”- може да ви предложи,цялостна комплексна услуга. Какви инструменти и екипировка използват фирмите за почистване? Много от инструментите и екипировката, която използват служителите на фирма “КАЛИНА 2012” , за да осъществяват почистването са стандартизирани и съобразени с вида дейност, която може и трябва да се извършва в зависимост от поръчката. Инструментите са стандартизирани, екипировката е такава, че да се отличава от служителите на мястото, което се работи ( самата фирма, може да има собствени означения и символи, лого върху нея), препаратите, които се използват също подлежат на контрол и изисквания, за да може да не вредят на хората и околната среда. Какви задължения има фирма “КАЛИНА 2012”- по професионално почистване? Задълженията се определят от договора, който се сключва между поръчителя и изпълнителя, но те най-често обхващат следните дейности • Събират и изхвърлят насъбрал се боклук по надлежния начин • Миене, бърсане, професионално почистване на меки и твърди подови настилки • Почистване на чакални и места в сградата, където има голям поток от хора • Миене и почистване на стени, прозорци, врати, както от вътрешната, така и от външната страна • Почистване на фасади • Отстраняване на вредни наслагвания в различните помещения, премахване на ръжда, корозирали части, плесен, мъх и т.н Служителите на фирма “КАЛИНА 2012” са длъжни да информират собствениците на сградата, ако забележат места, които не отговарят на изискванията за безопасност, причинители са на замърсяване или може да причинят проблеми на хората, които пребивават в сградите. Какви професионални качества притежават хората работещи във  “КАЛИНА 2012” фирма за професионално почистване? Професионалното почистване е екипна работа. Служителите във фирмата са професионалисти в своята дейност, така че да организират логистиката, подбора на екипа и материалите за качествено изпълнение на поръчката. Управлението и служителите във фирмата образуват цялостен екип, изграден от професионалните качества на всеки един във фирмата, така че да предлагат най-добрата услуга по професионално почистване на всеки поръчител. Перспективи за професионалното почистване